Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

dilluns, 9 de febrer del 2015

PUDING DE FRUITES DEL BOSC I PLATAN



PUDING DE FRUITES DEL BOSC I PLATAN


Ingredients (6-8 persones):
  • 150gr. de sucre
  • 150gr. melmelada de fruites del bosc
  • 2 plàtans madurs
  • 4 ous
  • 1 barra de pa
  • ¼ litre de llet
  • Nata
  • Caramel líquid


Elaboració:

Traurem la molla del pa, trossejarem i la posarem en un bol amb llet.
Per altra banda aixafarem el plàtans amb un forquilla i afegirem al bol amb els ous, la melmelada i el sucre.

Batem la mescla

En un motlle l’untarem amb caramel líquid i omplirem amb la barreja anterior.
La mescla s’ha de coure dins el forn al bany maria uns 30 min a 180ºC.
Un cop s’ha retirat el púding del forn, l’hem de deixar refredar i llavors guardar-lo a la nevera.

Per servir, tallarem a trossos i acompanyarem amb 2 boletes de nata i unes tires de caramel líquid.







Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada