PUDING DE FRUITES DEL BOSC I PLATAN
Ingredients (6-8 persones):
- 150gr. de sucre
- 150gr. melmelada de fruites del bosc
- 2 plàtans madurs
- 4 ous
- 1 barra de pa
- ¼ litre de llet
- Nata
- Caramel líquid
Elaboració:
Traurem la molla del pa, trossejarem i la posarem en un bol amb llet.
Per altra banda aixafarem el plàtans amb un forquilla i afegirem al bol
amb els ous, la melmelada i el sucre.
Batem la mescla
En un motlle l’untarem amb caramel líquid i omplirem amb la barreja
anterior.
La mescla s’ha de coure dins el forn al bany maria uns 30 min a 180ºC.
Un cop s’ha retirat el púding del forn, l’hem de deixar refredar i
llavors guardar-lo a la nevera.
Per servir, tallarem a trossos i acompanyarem amb 2 boletes de nata i
unes tires de caramel líquid.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada