COPETA DE VICHYSSOISE AMB ESPUMA DE
CARBASSA
Ingredients per 4 persones:
- 3 patates grans
- 3 porros (només la part blanca)
- 300 gr. de brou de carn
- 200 gr. de nata
- 200 gr. de mantega
- Fruits secs
- Pebre i sal
Per l’escuma de carbassa:
- 500 gr. de carbassa
- 2 fulles de gelatina
- 300ml de nata
- 500 gr. de brou de carn
En una cassola amb mantega, hem de coure els porros tallats molt fins,
fins que estiguin transparents.
Per una altra banda rentarem i pelarem les patates. Les hem de trossejar
i afegir-les a la cassola amb el brou.
Hem de deixar coure una mitja hora llarga a foc lent. Quan estigui cuit,
triturarem amb la batedora i la passarem pel colador. Tot seguit ho tornarem a
posar tot en una cassola i, a foc lent, afegirem la nata liquida. (no oblidem
salpebrar al gust)
Per preparar l’escuma tallarem la carbassa a trossets i l’hem de coure
amb una mica de mantega i les fulles de gelatina. Afegirem el brou de carn i ho
deixarem coure 25-30 min. (no oblidem salpebrar al gust). Ho passarem per la
batedora i pel colador.
Quan s’hagi refredat, incorporarem la nata i abocarem la barreja en un
sifó.
Hem de posar-hi 2 càrregues de gas i deixar-ho reposar entre 2 i 3h.
Per a la presentació, escalfarem la vichyssoise i la repartirem en copes
individuals fins a omplir-les. Amb molt de compte, afegirem al damunt l’escuma
de carbassa, intentant no barrejar les dues textures.
Per decorar, escamparem per sobre l’escuma un polsim de fruits secs
picats..
Imprimir receta
Home Sefo, molt be!!!
ResponEliminaTòfona Blanca en marxa!!!
Salut company