Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

dijous, 20 de març del 2014

DUO DE CREMA DE ALCACHOFAS Y CALÇOTS




DUO DE CREMA DE ALCACHOFA Y CREMA DE CALÇOTS

Ingredientes para 8 tazas:

Para la sopa de alcachofa:
-         1000 grs. de alcachofas
-         1 puerro
-         aceite de oliva
-         1 lt. de agua
-         sal
-         pimienta blanca
Para la sopa de calçots
-         25 calçots
-         aceite de oliva
-         1 cucharada de oporto
-         750 de agua
-         nata líquida
-         sal
-         pimienta blanca

Sofreir el puerro picado fino a fuego medio, unos 3 minutos. Pelar un poco las alcachofas y cortarlas en juliana fina, añadir a la cazuela y salpimentar, sofreir sin parar de remover un minuto y añadir el agua caliente. Dejar cocer durante diez minutos. Triturar y colar. Reservar.

Para la sopa de calçots,  sofreir los mismos en aceite durante 3 min. Salpimentar y añadir el oporto, dejar cocer un minuto más. Añadir el agua caliente y cocer 10 min. añadir un chorro de nata líquida Triturar, colar y reservar.

Para el servicio calentar las dos sopas y en un vaso transparente empezar con la sopa de calçots y llenar ½ vaso, con cuidado añadir la de alcachofas y llenar el vaso, que se vean los dos colores y texturas.



Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada