Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 14 de juny del 2013

AMANIDA DE MONGETA TENDRA



AMANIDA DE MONGETA TENDRA

Ingredients per a dos persones:

1/2 kg de mongeta tendra fina o perona,3 anxoves,unes quantes tapares,2-3.cogombres petits en conserva,aigua i sal;un ou dur.
Per la vinagreta:1 ceba petita,olives trossejades,les trancades van molt be,oli vinagre i pebre.


Netajarenm les mongetes com de costum i les farem bullir amb aigua i sal durant uns 10 minuts, procurant que quedin al punt;les escorrerem,les posarem amb una plata i les deixarem refredar.

A part prepararem la salsa vinagreta amb la resta dels ingredients ,tot tallat ben petit o lleugerament aixafat,la barrejarem amb les mongetes tendres i pel damunt hi escamparem els filets d'anxova i l'ou dur trossejat.Es menja freda.


Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada